Facebookon hol láthatom hogy ki követ?
Szeretném megnézni hogy engem ki követ facebookon és hogy én kiket követek.
Mert volt egy illető akit bejelöltem aztán megnéztem hogy vissza jelölt-e de már csak az volt ott hogy én követem őt. Pedig én csak ismerősnek jelöltem. Aztán most pedig egyszerűen nem tudom kikövetni.
Szia menj rá a saját profilodra, azután a Saját Névjegy adataid megtekintésére és ott benne a saját névjegy adataidba görgess végig az ujjaddal és megtalálod a követéseket és ott lesznek azok az emberek is, akiket te ismerősnek jelöltél.
De a követőid, akik téged jelöltek be ismerősnek és azonban te nem igazoltál vissza nekik, akkor azok automatikusan követik a te Facebook profilod tartalmát, ha az adatvédelmi beállításokban engedélyezted, hogy ki láthatja a dolgaidat-> ki követhet téged? És ott az ismerősöket átállítod mindenkire, azaz nyilvánosra.
Ha pedig akit írtad, hogy bejelölted ismerősnek, azután meg, hogy követed úgy tudod kikövetni, hogy rányomsz a követed feliratra és azután követés leállítása és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!