Hogy bírom eszt meg oldani ?
sziasztok a mastercard bánkártyám és a paybal fiókom össze vannak kapcsolódva és mikor szeretnénk játékot venni akkor ki választom hogy paybalal szeretnék fizetni és utána automatikusan le vonja a kártyámról a pénzt
szóval nem kell rá utalnom a paybal fiókmora pénzt hogy paybalal tudjak vásárolni de akadt egy kis gondom
a fiókom már nagyon régi és mikor venni akartam steamen vagy a oculus quest.en játékot és ki választom a paybal fizetést akkor meg erősítő kódot kér hogy én vagyok az aki vásárolni akar a telefonszámra küldi a megerősítő kódot arra a telefonszámra amit akkor meg adtam regisztrációkor
a gond csak az hogy az a telefonszám már nem létezik új a telefonom új a telefonszámom is szóval nem tudok vr ban se gépen vásárolni semmit
a kérdésem lényegében az hogy hogyan tudom le választani a paybal fiókot a mastercard kártyámról ? hogy újat regisztrálhassak neki higgyétek el próbáltam de nem sikerült ezért kérek tőletek segítséget
nem mert mikor be akarok lépni a paybal fiókomra eszt írja ki
Hitelesítés szükséges
A PSD2 erős ügyfélhitelesítési szabályozás részeként további információra van szükségünk, hogy megerősíthessük, valóban Ön az.
Itt leírnak egy lehetséges megoldást kétfaktoros hitelesítés meghiúsulása esetére (szintén telefonszám probléma):
amit küldtél azzal csak az a baj hogy beszélnem kéne maga a paybalal hogy segítsenek a problémámon és ez több napig is el tarthat ahogy olvasom a kommenteket
nem volna egyszerűbb hogy egyszerűen le műteni a paybal fiókot t a bánkártyámról és egy új paybal fiókot kapna? mert így ha gondom volna a jövőben a fiókommal akkor már jobban oda figyelnénk az ilyesmi dolgokra
de a el kurt telefonszámommal nem tudok sajnos mit kezdeni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!