Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy bírom eszt meg oldani ?

Hogy bírom eszt meg oldani ?

Figyelt kérdés

sziasztok a mastercard bánkártyám és a paybal fiókom össze vannak kapcsolódva és mikor szeretnénk játékot venni akkor ki választom hogy paybalal szeretnék fizetni és utána automatikusan le vonja a kártyámról a pénzt

szóval nem kell rá utalnom a paybal fiókmora pénzt hogy paybalal tudjak vásárolni de akadt egy kis gondom

a fiókom már nagyon régi és mikor venni akartam steamen vagy a oculus quest.en játékot és ki választom a paybal fizetést akkor meg erősítő kódot kér hogy én vagyok az aki vásárolni akar a telefonszámra küldi a megerősítő kódot arra a telefonszámra amit akkor meg adtam regisztrációkor

a gond csak az hogy az a telefonszám már nem létezik új a telefonom új a telefonszámom is szóval nem tudok vr ban se gépen vásárolni semmit

a kérdésem lényegében az hogy hogyan tudom le választani a paybal fiókot a mastercard kártyámról ? hogy újat regisztrálhassak neki higgyétek el próbáltam de nem sikerült ezért kérek tőletek segítséget

2022. jan. 27. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz a paypalben telszámot változtatni?
2022. jan. 27. 18:59
 2/7 A kérdező kommentje:

nem mert mikor be akarok lépni a paybal fiókomra eszt írja ki

Hitelesítés szükséges

A PSD2 erős ügyfélhitelesítési szabályozás részeként további információra van szükségünk, hogy megerősíthessük, valóban Ön az.

2022. jan. 27. 19:04
 3/7 A kérdező kommentje:
és szintén a régi telefonszámomra küldi a hitelesítést
2022. jan. 27. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt leírnak egy lehetséges megoldást kétfaktoros hitelesítés meghiúsulása esetére (szintén telefonszám probléma):

[link]

2022. jan. 27. 19:09
 5/7 A kérdező kommentje:

amit küldtél azzal csak az a baj hogy beszélnem kéne maga a paybalal hogy segítsenek a problémámon és ez több napig is el tarthat ahogy olvasom a kommenteket

nem volna egyszerűbb hogy egyszerűen le műteni a paybal fiókot t a bánkártyámról és egy új paybal fiókot kapna? mert így ha gondom volna a jövőben a fiókommal akkor már jobban oda figyelnénk az ilyesmi dolgokra

de a el kurt telefonszámommal nem tudok sajnos mit kezdeni :/

2022. jan. 27. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem tudsz belépni, semmit nem tudsz megváltoztatni.
2022. jan. 27. 19:22
 7/7 A kérdező kommentje:
nem bírom ki iktatni akkor a kártyámról a payal fiókot? ez nagyon faca
2022. jan. 27. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!