Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ne laggoljo...

Mit tehetnék, hogy ne laggoljon a fine mta szerver?

Figyelt kérdés
Átmenetileg egy g3220s dual core 3 ghz-s proci van a gépembe 16 gb ram és rx 550 pulse 4 gb vga mellett és hát így a megszokott játékokkal nem igazán tudok játszani sajnos míg nem kerül vissza egy újabb i5-s processzor csak érdekelne, hogy ez a lagg és a sok fps drop mitől lehet vagy mit tehetnék, hogy ne akadozzon? Az a fura , hogy más játékok amiknek sokkal nagyobb a gépigényük mennek szépen és normálisan. A netem se rossz, előfizettem geforce now-ra és arról játszok nagyobb játékokkal, de jó lenne kicsit mta-zni is és nem értem, valakinek esetleg valami ötlet? Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
2022. jan. 26. 22:04
 1/1 anonim ***** válasza:

sokan panaszkodnak az MTA-ra a laggok miatt, főleg a mappok okozzák ezt ahogy hallottam

én SA-MP párti vagyok inkább, főleg ez az erőforrás pazarló/zabáló megoldás miatt nem is annyira izgat az MTA, bár már az SA-MP-vel sem foglalkozom sok éve

2022. jan. 27. 00:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!