Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehet hogy a youtube...

Mitől lehet hogy a youtube videók olykor frame dropolnak,dadognak? Stuttering ahogy angolul mondják

Figyelt kérdés

Direkt ilyen 60fps-es animáció vidiket néztem hogy leteszteljem,és ráadásul mindig a videó ugyanazon részén ugyanabban a másodpercben történik,akárhányszor tekerem vissza. Érdekes ez is.

Telefonon is megnéztem és ott sima minden,csak a géppel vagy a monitorral lehet valami. Pedig minden driver a legfrissebb

2022. jan. 26. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondolom nem tud a géped VP9 hardveres dekódolást, így a procira van bízva feladat, ami szoftveresen próbálja emulálni a hardveres környezetet, így nagyon energiaigényes számára. Azért az elmúlt 10 év procijai meg szoktak birkózni a 1080p60hz vp9 videókkal 🤔

Milyen gép ez pontosan?

2022. jan. 26. 17:36
 2/7 A kérdező kommentje:

proci 10400f kártya 1650

16 ram

2022. jan. 26. 17:42
 3/7 A kérdező kommentje:
próbáltam még ki be kapcsolni a hardveres gyorsítást a böngészőben,de az se tett különbséget
2022. jan. 26. 17:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Na kipróbáltam egy másik böngészőt és jobbnak tűnik. Eddig Edge-t használtam,most a Firefoxnál nem látok ilyet,vagy ha van is akkor sokkal kisebb
2022. jan. 26. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor biztosan nem hardveres gond. Ez szép új hardver. Reccenés nélkül vinnie kell a 4K-t.

Valami össze van kutyulva a chrome-ban akkor. Reseteld a beállításokat, töröld a sütiket/cookie-kat

2022. jan. 26. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
(Bocsánat, *edge-ben. Csak az edge a chromium motort használja)
2022. jan. 26. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Driverek rendben vannak?

Nálam, hasonló kaliberű gépen a 4K 60Fps sem akad.

2022. jan. 26. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!