Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy zenés videóná...

Hogyan lehet egy zenés videónál a videokliphez hozzáadni Volume Scala t??Ami zene közben szokott mozogni fel le a dallamra.

Figyelt kérdés
Ami zene közben szokott mozogni fel le a dallamra, azt szeretném a videoklipphez vagy képhez hozzáadni, hogy miközben megy a zene, az mozogjon a hatterbe :D.Movavi videovagot hasznalok, de ott semmit nem talalaltam ezzel kapcsollatban.

#videoszerkesztés #hanghullám #Voluma scala #Hang skála
2022. jan. 18. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagyok benne biztos, hogy Movavi tud ilyet, de sok sikert a keresgéléshez!

YouTube kereső mezőbe írd be, hogy "movavi music visualizer". Ha van egy kis szerencséd, akkor találsz olyan megoldást, ami Movavival is használható. Ha nem, akkor megismerhetsz egy csomó más megoldást, amivel meg tudod oldani.

Én DaVinci Resolve-al csináltam már ilyet, de a legtöbb más, komolyabb videó szerkesztővel is lehet. Movavit egyáltalán nem ismerem.

2022. jan. 19. 11:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sajna a movaviban nincs, de legalább már tudom, hogy keressem xD
2022. jan. 19. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!