Processzor használat?
sziasztok olyan gondom lenne hogy mikor üres járatban van a gépem magától fel megy 88 90%-ra a cpu használat
és mikor meg nézem mi használja a processzort akkor magától le csökken 5-10%-ra és kis idő múlva mikor nem használom a gépet ugye üres járatban van szintén fel megy a cpu használat de elég egy egér mozgatása is máris le csökken ismét ez mitől lehet?
mert ugye nem tudom meg nézni mi használná a cpu-t mert mikor oda érnénk hogy meg nézzem a cpu használat le csökken
őőő véletlen nem akkor ugrik fel a CPU használat amikor nyitsz egy task managert? aztán le...
tehát van más program is ami jelzi, hogy valóban ilyen sokat pörög a proci?
őőő véletlen nem akkor ugrik fel a CPU használat amikor nyitsz egy task managert? aztán le...
Nem mikor nem használom a gépet szóval nem csinálok vele semmit csak szimplán be van kapcsolva akkor 88 90:% jár a processzor de nincs gép lassulás
és mikor szimplán csak meg mozgatom az egeret vissza ál a normál %ra ami 5 10 max 15
szerintem gép ujra telepítés lesz ha igazad van hogy vírust kaptam
ebbe még egyet is tudnék érteni veled ha nem 2 hete csinálná egyfolytában eddig azért nem írtam ki a kérdést gondoltam hát ha meg szűnik de úgy tűnik fenn ál a probléma
újra telepítést én magam se akarnám mert rengeteg GB játék van a gépen és még aszt újra fel tenni rá menne egy nap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!