Melyik PC lenne a jobb választás és miért?
Altos Infinity Pro :
AMD Ryzen 5 5600x hexa core, 3,7ghz, turbo: 4,6ghz.
RAM: 32 gb DDR4, 3200Mhz, Videokartya Amd Radeon RX 6700 XT
SSD:512 gb
Intel core i7-11700F octa core, 2,5 ghz
RAM:16 gb DDR4, 3200Mhz,
Videokartya: Nvidia Geforce RTX 3060, 12gb, GDDR6
SSD: 1 TB + Hard disc (2TB)
Az AMD jobb. Erősebb egymagos teljesítmény (játékokban előny), több ram, erősebb videokártya.
Sugárkövetést inkább hanyagold...
Mindegy is, az AMD-t már buktam. Amúgy ezzel az Intel is jó gaming re? Úgy értem hogy minden full ultra grafika és laggmentesen? Még gondolkozom hogy 4K monitorrak vagy FullHD
Gondolom az RTX 3060 nem a legeslegjobb
"Úgy értem hogy minden full ultra grafika és laggmentesen? "
Ez a videókártyától függ leginkább, ehhez meg a 3060 nagyon kevés 4Kban.
A 11700F nem a legjobb játékra. Alap beállításokkal nem túl magas a turbó órajele és hiába van ott 16 szál, ha csak néhányra van szükség, de abból viszont gyorsra.
Ha feljebb állítod a TDP limitet és a TAU időlimitet kikapcsolod akkor már jó, csak akkor meg annyit fog zabálni mint az állat és ilyet nem is minden alaplap támogat illetve nem is minden alaplap tudja ellátni ennyi árammal.
Ehhez a gyárinál jóval nagyobb hűtőre is szükség van ami $$$.
Egy normális lap és egy i5-11600K(F) szerintem jobb játékra, mint a sima 700F. A 12gen processzorok pedig bőven jobbak lennének, egy 12600K az messze veri ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!