Hány évig birják az Asus laptopok?(általában)
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy Asus TUF Gaming F15 FX506 laptopot kb.-1000/1800€-ért. Az lenne a kérdésem hogy van-e valakinek ilyen vagy esetleg hasonló laptopja, és az mennyire megbízható?(esetleg:Mennyi ideje van meg?)
2010-ben vett Asus laptopomat 2019 végén cseréltem le. Igazából még működött volna, csak egyszer le lett öntve szegényem, és a billentyűzet már nem ment (külső billentyűzettel használtam), meg az újabb játékokat már nehezen vitte - de nem is gamer gép volt egyébként.
Páromnak kb. 6 éves gamer Asusa van, az is tökéletesen működik. Annyi, hogy tavaly mikor kitakaríttattuk szervízben, ajánlottak bele ssd-t, mert ebben még nem volt, azt bevállaltuk, de ott is azt mondták, jó pár évig ki fogja még szolgálni.
Szóval én csak jót mondhatok.
Asus FX szeria eseten harmat gyenge a burkolat, 1-2 eves daraboknal burkolatot kell javitani mert kitorik a zsaner.
Az ujabb modellek sem jobbak az fx szeriaban.
Jo teljesitmenyt, jo aron csak akkor kapsz ha masban kell kompromisszumot kotni.Ennel a burkolat a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!