Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IPhone telefonhoz milyen töltő?

IPhone telefonhoz milyen töltő?

Figyelt kérdés

Most vásároltam egy iPhone készüléket, és nem adtak hozzá töltőt. Milyet kéne beszereznem?

Néztem fonott kábeleket, mert azok kevésbé törnek, viszont félek hogy elrontja a telefont, és inkább eredeti applet kéne vennem.

Lehet baja egyébként egy nem saját töltőtől? Nem 500 forintos kábelt vennék így sem, csak olyat, ami talán tovább bírja, mert nem törik... és azért olcsóbb is.

A töltőfej is számít, milyen?

2022. jan. 11. 19:29
 1/7 anonim válasza:

Úgy tudom az eredeti a legjobb, de az is jó ha egy kicsit minőségi nem az az olcsó kínai cucc

A töltőfej mindegy csak az se az a 500 forintos legyen

2022. jan. 11. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Kábelt kaptál a telefonhoz, azt nem feltétlen kell venni. Ha vigyázol rá, nem gyűröd akkor sokat kibír. Én 3 éve használok egy kábelt iPad, iPhone, Airpods töltésére, semmi baja nincs. Ha csak otthon használod akkor felesleges drága, erős kábelt venni.

Az a kiegészító (kábel, töltő, stb) ami MFi minősítésű az garantáltan nem fogja tönkretenni a telefont. (MFi -› Made for iPhone) A nevesebb kiegészítő gyártók mind ilyen minősítésű termékeket árulnak.

Igazából csak az 1-2 ezer forintos ipari hulladékokat kell elkerülni.

"Lehet baja egyébként egy nem saját töltőtől?"

Nem. USB-C legyen - mert különben nem tudod beledugni a kábelt :D és 5V-os.

"A töltőfej is számít, milyen?"

Én az gyári Apple 20W-ost venném.

[link]

A 8000 forint környéki árával nem egy drága cucc (az Apple mindig túláraz mi? :DD) és jó minőségű. A következő 3-4 telefonodat kiszolgálja és még minden más eszközt is lehet vele tölteni amihez van USB-C-s kábel.

Van 10 éves Apple töltőm is, még minidg kiválóan működik, arról töltöm a kerékpáros lámpákat, zseblámpát, borotvát, powerbankokat... semmi baja)

De például a Spigen töltők is nagyon jók!

[link]

2022. jan. 11. 20:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Most huawei gyorstöltőm van,

5V / 2000 mAh, 9V / 2000 mAh, max. 18W

Megfelelne a töltőfeje?

Nem kaptam kábelt sem, ezért kell vennem, de drágának is találom a sajátját, meg nem feltétlen szükségesnek. Ha a többi tönkreteszi, akkor megveszem...

2022. jan. 11. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Én ilyen kábelt vettem hozzá, így elég egy kábel mindenféle telefonhoz:

[link]

2022. jan. 11. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja használtan vetted?

Akkor olyan kábelt vegyél hozzá aminek a feje illik a Huawei töltőhöz. USB-A, vagy -C - Lightning kábel. Nem fogja a Huawei töltő tönkretenni, töltsd vele nyugodtan!

(A 8000 forint pedig rohadtul nem sok! Más hasonló töltő szintü töltő is kb ugyanennyibe kerül. Ami ennél olcsóbb az már nem gyorstöltő.)

2022. jan. 11. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
A huawei töltő nem kompatibilis az iphone csatlakozójával úgy tudom.
2022. jan. 13. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
De szerintem rendeld meg a gyárit, ne azon a 8000 ft-on múljon ha meg valami probléma lesz a töltő miatt a telefonnak akkor meg nem fogják ingyen javíítani mivel nem a gyári töltővel volt töltve
2022. jan. 13. 17:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!