Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A web szerkesztés mennyire nehéz?

A web szerkesztés mennyire nehéz?

Figyelt kérdés

Gondolkodom valami informatikai pályán, a programozás ki van zárva mármint a c java meg ilyen nyelvek mert az nehéz nem nekem való és kell hozzá a matek, viszont matekból nem vagyok valami jó, ezért arra gondoltam hogy weblap szerkesztés vonalán elindulnék, ahhoz mennyire kell matek, mennyire könnyen/nehezen tanulható? Na és telített, úgy értem sokan vannak a szakmában? Nehéz vele munkát találni? Na meg gondolom az angol az elengedhetetlen hozzá.

Régebben hobbiból próbálkoztam vele hogy saját kis weblap készítés erejéig belemerűltem, illetve nem olyan weblap, úgy mondom inkább h ilyen gyakorló oldal amiben a kódokat próbálgattam, volt hogy menüt próbáltam csinálni, meg elhelyeztem az oldalon órát ami mutatta az időt,ilyen kis kezdetleges oldalt csináltam próbálgattam. nem tűnt olyan nagyon vészesnek. Na de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.

2022. jan. 10. 16:09
 1/1 anonim ***** válasza:
48%
a manómatek az tök jó meg nanu6-al tudsz webet szerkeszteni ingyen az atw ad tárhelyet
2022. jan. 10. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!