Miből tanuljak, mit tanuljak ha rendszergazda szeretnék lenni?
Pályát szeretnék váltani majd, Az a tervem hogy majd a jövőben rendszergazda tanfolyamra beiratkozom, de elötte szeretnék tanulni autodidakta módon. Jó szeretnék lenni a szakmában. Leszedtem az Informatikai alapismereteket 9-10. évfolyam részére, azt kezdtem el tanulgatni olvasgatni, de ezenkívűl mit tanuljak ami a rendszergazda szakirányhoz kell? van külön tananyag rendszergazdáknak?
Van egy ilyen könyv
Rendszergazda alapismeretek. Érdemes megvenni?
Ha "rendszergazda" szeretnél lenni, akkor semmiből. Menjél el egy közintézménybe, és ülj le egy sarokba windowst telepíteni, meg nyomtatókat beállítani.
Te szerintem devopsos akarsz lenni. Minden keresésedben amiben a rendszergazda kulcsszó szerepelt, cseréld le devopsra. Rendszerinformatika, docker, cloud providerek ismerete, git (magas szinten) és kismillió dolog.
Hálózatok, keress Cisco anyagokat, tanfolyamokat.
Ezen kívül mehet Linux, hardveres ismeretek bővítése, hálózatok összeállítása különböző oprendszerek esetén.
Erre sok az anyag viszonylag.
"Antikvár könyv - Rendszergazda alapismeretek - 2003"
Ennél régebbi könyvet nem találtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!