Hogyan tudom a Samsung smart tvre rákötni az asztali számítógépem?
HDMI kábellel összedugtam,de nem jeleníti meg a képet.Néztem youtubeon videókat,de azokat az opciókat amiket csinálnak bennük az én gépem szintén nem úgy jelenítí meg,ezért nem is tudom azokat elvégezni.Windows 10em van egyébként.Tud valaki valami egyszerű megoldási kulcsot erre? Mert olyan bosszantó hogy már ez is ilyen bonyolult…
Köszönöm előre is a segítséget
asztalon jobb klik, képernyő beállítások, vagy start menüben rákeresel, ott érzékelnie kellene.
Több képernyő, ezen megjelző duplikálása menüt keresd.
Ha csak a tv-re kötöd a gépet, bekapcsoláskor nincs más monitor bedugva, akkor meg kell jelenítenie.
Persze a tv-t is át kell kapcsolni, hogy azt mutassa!
Ha több monitorod is van, és magától nem ismeri fel jól, akkor be kell állítani.
Mindenképpen a HDMI-t kellene használni, különben sokkal rosszabb minőségű a kép.
Kipróbáltad, amit mondtam, hogy bekapcsoláskor csak a tv van rajta, más monitor nincs?
De akkor már a tv működik!
A jel kimaradása a rossz windows meghajtóprogram miatt lehet.
Azt akkor frissíteni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!