Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyit fogaszthat egy ilyen...

Mennyit fogaszthat egy ilyen vaku?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A munkám miatt kaptam a cégtől egy softbox vakut, amivel átlagban heti 2x dolgozom 4-6 órát.

Viszont azóta jelentősen megnövekedett a villanyszámlám és nem tudom minek a hatására. A neten kutakodtam, állítólag ezek energiatakarékosak, viszont máshoz nem tudom kötni az emelkedést.

A villanyégők energiatakarékosak és amúgy sem égnek sokat, pláne nem huzamosabb ideig. A hűtő/mikró/mosógép minden új ahhoz, hogy zabálják az áramot, ráadásul jóval a vaku érkezése előtt megvoltak és nem volt akkor ennyire kiemelkedő az áramfogyasztás.

Nem találtam a neten erről semmit. Szerintetek létezhet, hogy ez jelentősen (tizenezer forint felett) megemelte a villanyszámlát?

2022. jan. 3. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Véletlenül se írd le a vaku típusát, nehogy bármiféle értelmes válasszal tudjunk szolgálni. Elevel milyen lenne már ha ezen az oldalonegy kérdés már elsőre értelmes lenne.
2022. jan. 7. 08:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Fingom nincs mi a vaku típusa, nincs ráírva semmi. Szerinted ha tudnám, akkor nem azzal kezdtem volna?
2022. jan. 7. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 Én itt már semmin nem lepődök meg. Eléggé nagy számban hagynak le a kérdezők lényeges információkat.
2022. jan. 7. 09:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam olvasgatni. :D de sajna van egy állvány, rajta egy nagy fekete ernyő és nincs ráírva semmi. Már kerestem a típusát, de nem találom. Olyat sem látok a neten, ami hasonlítana rá.
2022. jan. 7. 09:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor fogsz valami fogyasztásmérőt és abba dugod bele és kiderül, csak megfelelő teljesítményt bírjon el.
2022. jan. 7. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!