FiveM hiba lehet(HELP)?
Szia
Tudnál nekem segíteni?
Sziasztok. Mi lehet a baj?
Beszart az ssd-m, ezért vettem újat. ugye minden elveszett. Letöltöttem újra a game-t, de azt hdd-re, mert csak 120gb-os ssd-vettem.. Újra telepítettem összes program stb.(DC TS3 STEAM,FIVEM a játék epic-es) Ott tartok, hogy minden szir-szart letöltött és csatlakozok is minden, de ahogy meg nyomom az "esc"-et csak keres és nem jön elő, és a karakterem se csak láthatatlan vagyok. Mondjuk ez előtt is amíg betöltött így volt kb 20mp és előjött, de akkor minden fullosan működött.. A lényeg az lenne, hogy bevagyok fosva, mert 111gb volt és itt ahol éllek 500-600 "KILOBÁJTAL" tölt szal értitek,.. Szerdától éjjel nappal töltött és tegnap este töltötte le.. Tudtok nekem segíteni, hogy mi lehet a baj?.. Most is 10perce várok és nem adja be az menüt (esc megnyomásával..) hallok mindenkit stb látok is de ahhh
Egyszerűen nem tudok mit csinálni
letöltöttem újra a game-t, de a hdd-re, mert az ssd nincs hely szal az F-meghajtón van az epic launcher és a játék. Minden más Programot a c-re telepítettem fel.. Na már most: mindenbe bejelentkeztem dc, steam fivem stb, de amikor felcsatlakozok akkor nem tudok "esc"-et nyomni, mert csak keres és nem jön ki "soha" valamint amíg még nem nyomtam esc-t addig is láthatatlan vagyok és autót se tudok ki venni meg semmit. Mi lehet a baj? a StoryModban minden működik megy a game high beállításokkal is 50-60fps-em volt az rp-in.. Nem értem mi lehet a baj!!
Elnézést a regényért!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!