Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » T&T Informatikai Kft mennyiért...

T&T Informatikai Kft mennyiért végzi el ezeket kb?

Figyelt kérdés

Vagy ha valaki tudja milyen árban dolgozik kérem írja le.

Telejes takarítás, pasztázás illetve ventilátor javítás.

2022. jan. 2. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Kérj tőlük árajánlatot:

info@ttinformatika.hu

9500 Celldömölk, Ságvári utca 11.

2022. jan. 2. 15:49
 2/6 Dongaben ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy ez a cég mennyit kér érte.

PC, Laptop takarítás+pasztázás max. 10e Ft. (Én sokallom, mert magam csinálom... ha valaki szervizben csináltatná, az sem több, mint 5-6e Ft. szerintem.) Ventilátor javítás, mit takar? Csapágyas, zörög?

2022. jan. 2. 15:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Zörög a CPU ventilátor kerregő hangja van alacsony fordulaton.
2022. jan. 2. 16:13
 4/6 Dongaben ***** válasza:
Ezt jellemzően valami beragagt "szösz" okozza. A gép teljes takarítása ezt szinte biztosan megoldja. Azt mondanám, hogy nézz valami PC szervizt a lakóhelyed/munkahelyed közt. Ha van olyan ismerősöd, aki már sikeresen csinált ilyet, akkor kérdd meg rá.:) Laptop, vagy asztali gép? Asztali gép esetében teljesen laikusként magad is belefoghatsz.
2022. jan. 2. 16:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Laptop.
2022. jan. 2. 16:39
 6/6 Dongaben ***** válasza:

Sejtettem, hogy a nehezebb jön.:)

Laptopok esetében a légáramlás útvonala sokkal lényegesebb, mint asztali gép esetében. Ezt is meg lehet házilag oldani, csak sokkal több odafigyelés kell. Totál szét kell kapni a gépet. Ecsettel, vagy préslevegővel kifúvatni. Én, alkoholos szálmentes törlőkendővel is átmegyek a műanyagon. (Kevésbé tapad meg utána rajta bármi. Tanácsolta más, de tapasztalom is.) A pasztázás, mint asztali gépnél. Letörlöd a régit, mindkét oldalról. A visszehelyezett proci közepére 2 ml hővezető paszta, majd vissza a hűtő, és összeszerelés. Vigyázva, hogy minden kábel a helyán legyen. Ha bizonytalan vagy magadban, ne vállald! Amúgy kb. azonos árat kérnek ezért a szervizek. Kisebb. 1 személyes szerviz talán olcsóbb. Nézz szét, mi van a környékeden.

2022. jan. 2. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!