Hogy tudok copyright-os zenés videót kirakni instagramra?
Figyelt kérdés
Csináltam egy videót, aminek a hátterében egy zene szól. Amikor kiraktam a történetembe akkor nem engedte és jelezte hogy a zenével van baja. Ha ki szeretném tejni posztba hogy kell? 45 mp-es a videó.
Illetve ha kirakom és nem tetszik az indtagramnak a zene miatt az egész profilok tiltják vagy csak a posztomat? Illetve volt ahol azt írták pénzbírságot kell fizetnem
2021. dec. 30. 21:46
1/2 anonim válasza:
A poszt 100% repül. Ha volt már balhéd, akkor az oldalad is.
2/2 anonim válasza:
Ha csak szerzői jogok miatt tiltják akkor úgy tudom hogy abból profil törlés nem lesz és valamikor csak bizonyos országokban nem tudják megnézni amit ki akarsz rakni, de lehet hogy story/postnál máshogy van. De ezzel nem tudsz mit kezdeni, max azt hogy megszerzed a jogokat és bizonyítod nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!