Hogyan hasznosíthatnám a számítógépet a tanuláshoz?
Tervezem h elkezdek tanulni, vannak tankönyveim is, igaz nem mostani kiadásúak de célnak megfelel. Csak Úgy magam fejlesztésére tanulnék. Használnám a googlet wikipediát kigyűjtögetném magamnak a hasznos infókat és lementeném
Be vonnám a számítógépet. Van egy netbookom nem használom, és egy jó kis asztali számítógép amit nem rég rakattam össze, azt néha játékra használom, meg töltögetek, de ezenkívűl nincs kihasználva. Arra gondoltam h be vonhatnám a tanulásba valahogy a gépeket. Be gépelnék minden egyes fejezetet wordbe a tananyagban, és szépen megszerkeszteném, kiemelném a lényeget. Vagy nem tudom hogy kéne? Van még ez a buborékos program mindmap a neve, ezt is valahogy hasznosítani kéne. Vagy amit én szeretnék létezik erre megoldás program? Nem tudom hogy kéne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!