Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SSD-ről letörölt játékok nem...

SSD-ről letörölt játékok nem indíthatóak a hdd-n sem, miért?

Figyelt kérdés
Tegnap szereltem be egy ssd-t amire ráklónoztam a hdd-t. Mivel a legtöbb file nem kell kétszer ezért elkezdtem törölni elég sok dolgot az ssd-ről. Ilyenek voltak pl. egy csomó játék steamen és uconnecten. Na most az ssd-ről uninstall-al szedtem le ezeket, és amikor a hdd-ről nyitottam meg a steamet, uconnectet akkor sem voltak ott a játékok, pedig a program fileokban még ott vannak a hdd-n (meg az üres hely sem nőtt ott, szóval mindenképp rajta van) csak nem tudok őket elindítani. Ezzel tudok valamit kezdeni, hogy a hdd-ről még menjenek?
2021. dec. 25. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Meghajtó betűjel miatt lehet talán. Indítsd a rendszert a HDD-ről, akkor menni fog. Remélem.
2021. dec. 25. 15:27
 2/4 A kérdező kommentje:
És akkor mindig amikor azzal az adott játékkal szeretnék játszani akkor a hdd-ről kell bootolnom a gépet? Nem elég ha ha a HDD meghajtójáról indítom el a steamet/epicet stb?
2021. dec. 25. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Ez egy igazi kokanyolas igy..
2021. dec. 25. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Töröld le, és telepítsd újra.
2021. dec. 26. 07:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!