Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehetne újra rakni a win...

Hogy lehetne újra rakni a win 10 et?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve vettem a gépet és nem raktam újra. Szükséges lenne amúgy? Van rajta eredeti windows(így vettem). gyári visszaállítás ugyanaz? vagy új licenszt kell vennem és leszednem a win 10 et a microsoftól?
2021. dec. 25. 13:17
 1/4 A kérdező kommentje:

10 másodperc volt meg guglizni, hogy "rapo 8000s connect with ipad"

amire ki kaptam, hogy "The pairing procedure was straightforward: turn on the Bluetooth on the iPad, power up the Rapoo, press the sync button on the back of the keyboard, and enter the 4 digit number presented on the iPad into the keyboard. This only needs to be done once, for the iPad will remember the device pairing for future use."

ennél egyszerűbben hogy lehetne segiteni?

2021. dec. 25. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Kövesd a hagyományokat! Win98-at havonta telepítettük újra. :)
2021. dec. 25. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem telepítettél/töröltél túl sokat programot, vagy nem érzed lassúnak, akkor nem kell újratelepíteni.
2021. dec. 25. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogy jön a kérdéshez a rapoo cucc? Ahhoz biztosan nem kell újratelepíteni (max a drivereket, de nem az oprendszert). Meg alapvetően a windows 10-et egyáltalán nem kell újratelepíteni. Nem tudok elképzelni szoftveres problémát, ami miatt újratelepítésre lenne szükség.

Ha hardverre szól a licenc, akkor aktiválja magát. Ha nem, akkor természetesen újra kell aktiválnod mindenféle visszaállításnál/újratelepítésnél. Ugyanazt a kódot használhatod,mint amivel legutóbb telepítve lett.

2021. dec. 25. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!