Whatsappon vissza élhetnek a telefonszámomall?
Ázsiaiakkal (is) én a LINE alkalmazást használom.
A whatsapp a "facebook és társai" közöttégbe tartozik, ezekről pedig tudjuk, hogy mennyire "megbízhatóak"
Úgy nagyjából egész Nyugat-Európa és Észak-Amerika Whatsdappot használt már baromi régóta és semmi gond nincs vele.
Viccesek ezek a magyar facebook rettegők :D
“ Viccesek ezek a magyar facebook rettegők :D”
Én is viccesnek tartom, amikor a birkák, malacok, marhák a telepen azt hiszik, milyen jólét van, mert ott ingyen van a kaja meg a fedél, és még a ragadozóktól is védve vannak.
Konzekvencia: ahol ingyen van az élet, ott te vagy az áru. :)
"Konzekvencia: ahol ingyen van az élet, ott te vagy az áru. :)"
De azt tudjuk, hogy a facebook konglomerátumban nincs ingyen az élet, a reklámpiac, metaadatok stb az mind rengeteg bevételt hoz nekik. ellenben az ingyenes de lóf@sz által használt LINE esetében mi is az áru? Ez akkor így öngól? :D
“ Ez akkor így öngól? :D”
Nem hinném. A LINE-t nem ismerem, de biztos nem az önmegvalósítás volt a cél, amikor megalkották. Ha megnézed, minden ami ingyenes, vagy megszűnik egy idő után, vagy valahonnan bevételt termel. Lásd iwiw. Előbb volt mint a face, szerintem bizonyos szempontból jobb is volt indulásnál, de nem használták ki a lehetőségeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!