Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Whatsappon vissza élhetnek a...

Whatsappon vissza élhetnek a telefonszámomall?

Figyelt kérdés
Elkezdtem használni egy alkalmazást az angolom miatt és nagyon sokan eröltetik a whatsappot hogy menjünk át oda.

2021. dec. 18. 06:21
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Leginkább Ázsiaiak eröltetik. Egyiknek sem kamú a profilja. Szerintetek át menjek velük whatsappra?
2021. dec. 18. 06:27
 2/13 anonim ***** válasza:
*visszaél
2021. dec. 18. 07:38
 3/13 anonim ***** válasza:

Ázsiaiakkal (is) én a LINE alkalmazást használom.

A whatsapp a "facebook és társai" közöttégbe tartozik, ezekről pedig tudjuk, hogy mennyire "megbízhatóak"

2021. dec. 18. 09:23
 4/13 A kérdező kommentje:
És ingyenes a Line alkalmazás?
2021. dec. 18. 10:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. dec. 18. 10:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Úgy nagyjából egész Nyugat-Európa és Észak-Amerika Whatsdappot használt már baromi régóta és semmi gond nincs vele.

Viccesek ezek a magyar facebook rettegők :D

2021. dec. 19. 10:39
 7/13 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Biztos jó a LINE is, de a 86 millió aktív user vs 2 milliárd alapján lehet némi gond a "lefedettséggel" :D

2021. dec. 19. 10:42
 8/13 anonim ***** válasza:
49%

“ Viccesek ezek a magyar facebook rettegők :D”

Én is viccesnek tartom, amikor a birkák, malacok, marhák a telepen azt hiszik, milyen jólét van, mert ott ingyen van a kaja meg a fedél, és még a ragadozóktól is védve vannak.

Konzekvencia: ahol ingyen van az élet, ott te vagy az áru. :)

2021. dec. 19. 11:23
 9/13 anonim ***** válasza:

"Konzekvencia: ahol ingyen van az élet, ott te vagy az áru. :)"

De azt tudjuk, hogy a facebook konglomerátumban nincs ingyen az élet, a reklámpiac, metaadatok stb az mind rengeteg bevételt hoz nekik. ellenben az ingyenes de lóf@sz által használt LINE esetében mi is az áru? Ez akkor így öngól? :D

2021. dec. 19. 11:35
 10/13 anonim ***** válasza:

“ Ez akkor így öngól? :D”

Nem hinném. A LINE-t nem ismerem, de biztos nem az önmegvalósítás volt a cél, amikor megalkották. Ha megnézed, minden ami ingyenes, vagy megszűnik egy idő után, vagy valahonnan bevételt termel. Lásd iwiw. Előbb volt mint a face, szerintem bizonyos szempontból jobb is volt indulásnál, de nem használták ki a lehetőségeket.

2021. dec. 19. 12:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!