Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a YouTube-o...

Miért van az, hogy a YouTube-on néha meg tudok nézni korhatáros videót, néha pedig nem?

Figyelt kérdés
Fogászat előtt állok és nézegettem fogorvosi videókat, amiknek a fele Age-restricted, ethát korhatáros. Simán lejátsza, de egyik nap azt írta ki, hogy Verify your age, tehát igazoljam a koromat. Nagyon nem szeretném megadni semmilyen adatomat az interneten, főleg nem a személyim képét :D ezért hagytam is egy kis időre, aztán pár nap múlva újra jó, nézhettem tovább. Most újra kéri, hogy igazoljam. Nem értem, 46 éves nő vagyok, az emailembe is be van állítva a születési év, már a kezdetekkor. 2004-ben regisztráltam az emailbe, tehát aki cselekvőképes és be tud regisztrálni már rég elmúlt 18 éves. Mi lehet a gond?
2021. dec. 15. 01:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Be vagy jelentkezve a Youtube-ra?

A korhatáros videóknál többnyire be kell jelentkezni.

Illetve függ attól is, hogy a feltöltő , hogy állította be a videó megtekintését,

2021. dec. 15. 10:23
 2/2 A kérdező kommentje:
be vagyok, persze mindig. sose jelentkezek ki gmailből.
2021. dec. 15. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!