Milyen laptopot vegyek magamnak?
Olyat szeretnék ami nem túl drága, kb 500 000Ft alatt legyen. Jó minőségűt, ami nem romlik el hamar. Nem kellenek hozzá különösebb extra funkciók (pl.: világító billentyűk). A színe tökmindegy, de ne legyen túl rikító, mert azt nem szeretem.
Szóval kb ennyi.
Mire használnád ?
Nekem jelenleg egy M1-es Macbook Air van. 370 ezerért vettem. Gyors, könnyű, halk, esztétikus és majdnem 20 órát elbír az akksi. HD filmezésnél is jóval 10 fölött van az üzemidő. Pont ilyet akartam.
Előtte gamer Dell G5 volt 300 körüli áron. Na olyat nem ajánlok. Igazából nem sok laptop használható élvezhető módon játékra és az minimum 500 ezer, nem pedig maximum.
Tényleg jó lenne tudni mik az elvárásaid pontosan.
Lenovo Thinkpad E15 gen2.
Én kb féléve vettem. Ujjlenyomatolvasó, irisscanner, billentyüzetvilágitás (igenis hasznos…) hosszú üzemidö, rengeteg testreszabási lehetöség. Fiatal hardver, Windows 11 és kb 250 ezer, ha i5 11th + 8GB ram, 256GB ssd-vel rendeled.
"ami nem túl drága, kb 500 000 Ft alatt legyen"
Ez most vicc? 499 E Ft-ért elég jó gépek vannak...
250 körül egy dell vostro megfelel neked. 1135G7 procival.
500 ezerért is lehet venni laptopot amúgy, persze. Itt már szóba jöhetnek egyedi igények. Különleges kialakítás (ultrakönnyű, hajtogatható), vagy gamer gépek, érintő kijelző, ici-pici,nagyon nagy... ha van valami különleges igényed, akkor mondd, és valószínűleg lehet teljesíteni a kereten belül.
Ha viszont csak netezés, akkor a vostro az egy jó erős középkat. félüzleti gép, szuper garanciával (és asszem világító billel).
Ha nem érdekel a strapabírás-minőség-gördülékeny garancia, akkor viszont 180-200 ezerért is vehetsz egy pl AMD 5500U procis laptopot, ami még erősebb is, mint a Dell, viszont gagyi belépő szintű cucc, anyaghasználat, stb... billvilágítás nincs
Magyar kiosztásra figyelj, ha szükséges neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!