Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vodafone 5GB 365 napra,...

Laca89 kérdése:

Vodafone 5GB 365 napra, valakinek sikerült már ezt újra rendelni?

Figyelt kérdés

Kb. 1 évvel ez előtt kaptam egy ajánlatot sms-ben a Vodafone feltöltős kártyámra hogy rendelhetek 5Gb adatot 365 napra 2590Ft-ért.

Ez nekem nagyon bevált és elég is volt 1 évre de nemrég letelt a 365 nap.

Sikerült már valakinek újrarendelni ezt az adatopciót?

2021. dec. 12. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem láttam, hogy lenne ilyen, pedig megérné nekem is, alapból Digis vagyok, de van egy Vodás feltöltőm, ha esetleg olyan helyen lennék ahol nincs térerő. 3 hónap alatt eddig egyszer sikerült csak ilyen helyre jutni, az is egy borospince, ahol egy Vodás minibázis üzemel, így a két T-nek se volt térereje, nem csak a Diginek. De ott jól jött, hogy van. De csak 30 napos csomagokat látok, amik túl hamar lejárnak, ez így nem éri meg. Lehet váltok a Telekomra, nekik a Maraton csomagjai pont jók erre.
2021. dec. 12. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, nem, rájuk nem váltok, mert lekapcsolják a 3G-t, így nem fof működni a 10 éves modem. Akkor marad a Voda, csak a kisebb, 300 MB-os csomagokat fogom rendelni, hogy ne vesszen kárba.
2021. dec. 12. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, a Vodafone is lekapcsolja (ahogyan mindenki más) [link] :(

2021. dec. 12. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 kizárt dolog, mert az egész BKK FUTÁR 3G alapú, a Voda hálózatán, ha kihúzzák alóla a hálózatot, lesz ott gubanc. És bár az automaták belsejét most cserélik, ami már 4G-s lesz, a fedélzeti egységek, utcai kijelzők nem mostanában lesznek cserélve, tender sincs rájuk és ha még idén ki is írnák, mire abból lesz is valami, átadják a 3-as metró középső szakaszát is. Bár bizonyos alapfunkciók biztosan elmennek 2G-vel is, a most is néha bizonytalan hangbemondás biztos összeomlik, a járművek pozíciója még lassabban frissül, ami által nem csak a kijelzőkre és az appba kerül fals információ, a forgalomirányítás dolgát is megnehezíti, mert ők is ezekre a pozíció adatokra támaszkodnak. És a linkelt cikkben említett online pénztárgépeknek, bankkártya termináloknak se mindegy. Bár a pénztárgép szép lassan át tudja folyatni az adatokat 2G-n, max később érkezik be a NAV-hoz, a kártyás fizetést megakaszthatja.
2021. dec. 12. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez nem magánvélemény, hanem tény... :( [link]

2021. dec. 12. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!