Miért nyomtatja a tesztoldalt minden bekapcsoláskor?
Beállítottam egy új nyomtatót egy számítógéphez (Xerox B205). Telepítettem a CD-ről a drivert és nyomtattam egy windows tesztoldalt. Eddig semmi gond, csináltam már ilyent párszor.
A tesztoltal nyomtatásakor többször összegyűrte a papírt, mert kicsit nyírkos volt, de többedig próbálkozásra, másik csomagból vett papírral kinyomtatta. Azóta jól működik, nyomtat, szkennel, kávétfőz, kiviszi a szemetet.
Viszont minden egyes alkalomkor amikor bekapcsolják a számítógépet nyomtat egy szabvány windowsos tesztoldalt.
A nyomtatandó feladatok listában nincs semmi.
Hol tudok még utánanézni hogy hol ragadt az agyában a tesztoldal? Hogyan tudom kitörölni a nyomtatási sorból a tesztoldalt?
Win7
(ja tudom, hogy már nem kéne használni, de nem tudom rábeszélni az illetőt, hogy cseréljünk...)
Google első találat:
INFO gomb –> SYSTEM SETUP –> MACHINE SETUP –> CONFIGURATION PAGE –> OFF -> OK
Nem!
A windows tesztoldalt nyomtatja a számítógép bekapcsolásakor.
És csak annál a számítógépnél amire usb-vel rá van dugva.
Biztos hogy a számítógépbe van valahova beragadva a nyomtatási parancs.
Javítás:
"...a kinyomtatott tesztoldalt a szkennerébe kellett visszatenni, és beszkennelni."
Nem feltétlenül az OK gombbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!