Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell letölteni Prezit?

Hogyan kell letölteni Prezit?

Figyelt kérdés

Preziben csináltam egy prezentációt először basic fiókban. Mikor elő kellet volna adni (tanuló vagyok), nem töltött be, ezért úgy voltam vele, hogy akkor módosítom a fiókom Plus-ra ahol le lehet tölteni a prezentációt. Na mármost, itt van letöltve, megnyitom bezoomol minden király, de ENNYI.

Az összes dián/blokkon van egy sima "előtűnés" animáció, hogy később jelenjenek meg. A letöltött verzióban pedig nyomok egy space-t, bezoomol az első diába, nyomok még egyet, és nem történik semmi, egyszerűen azokat a részeket amin animáció van, tehát az egészet, nem jeleníti meg, ennyit csinál hogy bezoomol és utána nem is megakad, hanem egyszerűen nem csinál semmit:(

Oh és amit letöltöttem EXE formátumban van, ahogy kábé minden prezivel foglalkozó oldalon írják, szóval nagyon tanácstalan vagyok.

A kérdés összességében az, hogy hogyan kéne úgy letölteni a prezentációt, hogy azok a részek amin animáció van is érzékelje?

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. dec. 6. 18:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!