Hogyan kell letölteni Prezit?
Preziben csináltam egy prezentációt először basic fiókban. Mikor elő kellet volna adni (tanuló vagyok), nem töltött be, ezért úgy voltam vele, hogy akkor módosítom a fiókom Plus-ra ahol le lehet tölteni a prezentációt. Na mármost, itt van letöltve, megnyitom bezoomol minden király, de ENNYI.
Az összes dián/blokkon van egy sima "előtűnés" animáció, hogy később jelenjenek meg. A letöltött verzióban pedig nyomok egy space-t, bezoomol az első diába, nyomok még egyet, és nem történik semmi, egyszerűen azokat a részeket amin animáció van, tehát az egészet, nem jeleníti meg, ennyit csinál hogy bezoomol és utána nem is megakad, hanem egyszerűen nem csinál semmit:(
Oh és amit letöltöttem EXE formátumban van, ahogy kábé minden prezivel foglalkozó oldalon írják, szóval nagyon tanácstalan vagyok.
A kérdés összességében az, hogy hogyan kéne úgy letölteni a prezentációt, hogy azok a részek amin animáció van is érzékelje?
A válaszokat előre is köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!