Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a reakciótok a Windows 11 ről?

Mi a reakciótok a Windows 11 ről?

Figyelt kérdés

Szerintem olyan mint ha a Windows 3.0 vagy egy Windows 3.1 remaster vagy remake verziója lenne. Nagyon olyan mint azok a Windowsra hasonlít a 11. Nekem nem tetszik így.

Kb majdnem ugyan az csak van taskbar és egy pár program

2021. dec. 4. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
mint ahogy a windows 10 megjelenésekor is, itt is várni fogok a win 11 telepítésével legalább 1 évig.
2021. dec. 4. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
42%
almáékat koppintják
2021. dec. 4. 19:32
 3/4 anonim válasza:
56%

Nekem insiderként a legelső publikus tesztverzió óta fent van.

Nálam atomstabil, gyors. Fényévekkel jobban tetszik a UI, mint a Win10 esetén és számomra ergonomikusabb is.

Összességében azért túl gyorsan adták ki, kisebb, egyeseknél nagyobb bugok előfordulnak.

2021. dec. 4. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Várható volt, hogy az csak egy reklámszlogen, hogy a Windows10 lesz az utolsó Windows, mert kicsit ciki lenne, hogy az unokám, meg az unokám unokája is majd ugyanazt a sorszámú Windowst használná, mint én.

Ahogy Androidnál is jött a 10-es után a 11, nyilván a Windowsnak is követnie kellett.

Azon pedig, hogy a GUI-t - Graphical User Interface - újítani kellett, azon meg semmi csodálnivaló nincs, ahogy azon sincs, hogy új funkciókat is bele kellett pakolni, hiszen fejlődik a világ, aki maradni akar a 10-nél(vagy urambocsá leragadt a Window7-nél, esetleg 8-nál), az úgyis leragad,de a világ előre tart.

Számomra az is nyilvánvaló, hogy max. 5 év (akkor igen sokat mondok) és úgyis jönni fog a következő sorszámú Windows abban a pillanatban, ha olyan szintű újítást integrálnak az OS-ba a programozók, hogy azt már nem éri meg a 11-be beletenni, hanem azt már egy teljesen új szériaszámon kell kiadni. A kérdés már csak az innentől - legalábbis számomra - hogy ez mikor jön el. (Szerintem amúgy legkésőbb még ennek az évtizednek a második felében.)

2021. dec. 12. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!