Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mikor vegyek laptopot, idén...

Mikor vegyek laptopot, idén vagy jövőtavasszal?

Figyelt kérdés

Jövő májustól szükségem van egy új laptopra de a kérdés az hogy, vajon anyagilag mikor érné meg a legjobban megvenni?

Most decemberben vagy jövő áprilisban ?

Gondolok itt az éveleji drágulásra, vagy arra, hogy talán 5 hónap múlva egy hajszállal jobb hardvert kapok ugyanazért a pénzért.

2021. dec. 2. 19:57
A kérdező szavazást indított:
Idén decemberben.
Jövő áprilisban.
5 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Max annyit tudok mondani, hogy belenézek a varázsgömbömbe.

Szerintem a nagyon alja gépek olcsók lesznek karácsonyra a többi meg tartja az árát még egy ideig. Ez csak saját jóslat.

Én nyáron vettem laptopot és kb 5 hónap alatt pontosan 20 ezerrel lett olcsóbb pont az a konfiguráció.

2021. dec. 2. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen laptopot vennél.

2022 első negyedévében jönnek az Alder Lake alapú mobil procik így ezek májusra elég sok frissítést fognak hozni a mobil piacra. Még semmi infó nincs arról mi jön és mi marad a 11genből, valszeg a 300 000 feletti szegmensbe sok újdonság fog érkezni.

Én úgy sejtem, hogy egyelőre ez az ultramobil szegmensben nem sok vizet fog zavarni, de a 25/35 Wattos vonalon komoly változások jöhetnek majd.

Ha most semmi szükséged laptopra akkor szerintem várj májusig.

2021. dec. 2. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
A 2. megközelítette, ha ennél pontosabb adatot akarsz, akkor a javasasszonyt kérdezd!
2021. dec. 2. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg még a karácsonyi láz ellenére is érezhetően mennek lefelé az árak a laptoppiacon. Ha számít az a 20-40 ezer, akkor megéri eltolni most a vásárlást.

Most kezd telítődni a piac, ugye, a covid-home office miatt őrületes vásárlásba kezdtek a cégek, de egy ideje már mindenkinek jutott laptop, így ahogy egyre jobban felülkerekedik a kínálat a keresleten, úgy lesz egyre nagyobb az árverseny, és mennek lefelé. Lehet nagyon bátor kijelentés, de akár fogadnék rá, hogy ha nem is tavasszal, de nyáron elérhetjük azt, hogy az AMD 5300U/5500U vagy az intel 1135G4 procis laptopok 150 ezer környékén is kaphatóak lesznek.

2021. dec. 4. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
A "belépő szintű" laptopok olcsók és el is fogy mind karácsonyra, de ezek nem komoly gépek, játékszerek gyerekeknek. Ez a kifejezés azt takarja, hogy meg ne vedd. Aztán vannak a jobbak, 200 ezerért vagy még többért, azokkal dolgozni és játszani is lehet. Végül vannak a használt üzleti gépek, ezeket érdemes megvenni, de csak szervízektől, nem magánszemélytől. Érdemes alaposan körülnézni.
2021. dec. 5. 00:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!