Hogyan tudom eltávolítani az xp-t, aztán feltenni a win7-et és mellé 1 mandrivát?
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 16:14
1/4 anonim válasza:
Win 7 telepítő alól formázod a merevlemezt, és partícionálod. Csinálsz egyet win 7-nek, és egy másikat, amire később felrakod a Mandarivát. Win7 telepítését befejezed (olvasni kell tudni hozzá), aztán lemezcsere, restart, újra lemezről bootolsz, mandarivát feltolod az üres partícióra (telepítőben ki lehet választani) és kész is vagy.
2/4 anonim válasza:
Az első válasz jó, csak annyit mondanék, hogy töröld a particiókat (amik nem kellenek), de ne particionáld vissza a Win7 telepitésekor csak a win7 által használt particiót, a többit hagyd üresen. (csak azért mert a Linuxoknak kell egy cserehely partició is majd. :D)
3/4 A kérdező kommentje:
most jön a probléma:kiírtam egy win 7-et dvd-re képfájlként de nem tudom bebootolni kijön hogy boot from cd/dvd aztán press any key to boot from cd or dvd aztán elindul az xp , pedig
a first boot device:cd
second boot device:cd
third boot device: hard disk
csak cd-t lehet választani dvd-t nem és csak dvd meghajtóm van.
2010. szept. 5. 16:47
4/4 A kérdező kommentje:
és a dvd-t csak akkor kezdi el pörgetni mikor bejön az xp.
2010. szept. 5. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!