Le tudok tölteni a párom gépére programot, ami rögzíti a jelszavait? Ha igen, hogyan és mi a neve?
Figyelt kérdés
Az etikai vonatkozást hagyjuk ki a dologból. Válni akarok, és kell bizonyíték, hogy ne kapjon semmit tőlem.2021. nov. 29. 13:55
1/9 anonim válasza:
Akármit is csinál, amiért válni akarsz, ez a --nekapjontőlemsemmit---nem fog menni. Ha van saját vagyonod, tulajdonod, ahhoz nem sok köze van. Az együtt töltött időben lévő kiadások pedig közösnek számítanak. Fele-fele, bárki bármennyit is adott bele.
2/9 anonim válasza:
ilyen programok telepítése illegális és még magadat szívatnád meg, ha a bíróságon kiderülne, hogy ilyen forrásból vannak a bizonyítékok
3/9 A kérdező kommentje:
Van házassági szerződés, ha megcsal, nem jár neki semmi. Kell bizonyíték, tudnom kell kivel jár félre. De ahogy írtam, kérlek a kérdésre válaszoljatok
2021. nov. 29. 14:08
4/9 anonim válasza:
Bűncselekmény elkövetésében kérsz segítséget? Nagyszerű. Nem kapsz!
5/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, sokkal jobb, ha viszi a fele házam, a kocsit amit ÉN vettem neki, meg a fele céget, miközben a ki tudja kivel nyomja orrba-szájba. Az nem bűn, csak az, ha igazságot szeretnék
2021. nov. 29. 14:19
7/9 anonim válasza:
Nézd, ha komoly pénzről, értékről van szó, keress magánnyomozót. Talán annyit megérne neked, amennyiért bizonyítékokat szállítana neked.
Vannak kimondottan az ilyen szitura specializálódott irodák.
A számítógépes kutakodást sehol nem fogadják el bizonyítéknak, főleg, ha az illegális.
8/9 anonim válasza:
Tudom, hogy milyen. Nálunk is egy 350nm-es majdnem villának mondható házról volt szó, 3 autóról, meg cégről. Programozó vagyok, lett volna annyi agyam nekem is, hogy ,,megfigyelőt" tegyek az ex feleségem laptopjára, de magánnyomozót béreltem. Magadat szopatod meg azzal a programmal, ilyen esetben jobban jársz egy magánnyomozóval, megéri az árát!
9/9 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek nem etikai vonatkozásai vannak, hanem büntetőjogi. Amit szeretnél csinálni, ugyanis a jelenleg érvényes jogszabályok alapján bűncselekménynek minősül. A kiszabható büntetés pedig nem holmi vacak pénzbírság, hanem több éves börtönbüntetés. Nem tudom, hogy melyik paragrafus, de aki ismeri, talán majd idelinkeli neked.
#7-#8 leírta a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!