Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a 2 szék közül melyik,...

Ez a 2 szék közül melyik, egész nap benne fetrengeni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

40 az első, 45be lenne a második

szerintetek melyik legyen?

napi 15 órát használnám, egész nap, és nem csak ülnék, hanem fetrengenék is benne, filmnézés stb.

fontos, hogy a hátamat jól tartsa és rendesen strapabíró legyen

dagadt is vagyok, 100 kg

az első szék 130 kg-ot ír, a második 150-et

de nem tudom hogy ez mire vonatkozik, gázrugóra?

mert az nálam sosem megy tönkre, mindig a háttámla törik el, azt szoktuk javítgatni, aztán a kerekek törnek ki, majd a zsanérok a szék alján elnyíródnak

2021. nov. 22. 20:10
 1/5 A kérdező kommentje:
ez a 2 a legértelmesebb, amit eddig láttam, és nem 100 ezerbe meg többe kerül, ezeknek elfogadható az ára
2021. nov. 22. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
2
2021. nov. 22. 21:18
 3/5 A kérdező kommentje:
valami indok?
2021. nov. 22. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:

és nem csak ülnék, hanem fetrengenék is benne

Akkor alapbol rendelj legalabb 2 szeket egyszerre. Utanna meg csodalkozol hogy tonkremennek...

2021. nov. 22. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
2-es sokkal minőségibbnek hat. 1-nek az ülőrésze is gagyi, egy sima szivacsis bénaség, és a háttámla is valami vékony kifeszített lyukacsos valami.. műanyag drótszálas szövet, vagy nem tudom
2021. nov. 25. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!