Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem lesz így baja ?

Nem lesz így baja ?

Figyelt kérdés

van egy vr készülékem neve oculus quest és sokat vr-ozom bár szemnek nem tesz jót tudom tapasztaltam de játék szempontjából ha van olyan játék ami tetszik 4-5 óra hosszát is tudok játszani egy huzamban

csak a baj az hogy a vr készülék le merül 2 max 2 és fél óra alatt

arra gondoltam hogy a videokártyámon van USB c csati és ha arra rá kötöm ugyan úgy tölti de így nem lesz baja az aksinak ha folyamatos töltésnek teszem oda ?

meg még valami néztem youtube.n egy videót hogy rá lehet kötni a questet pc.re is de ehhez kell egy kábel ami egyik fele USB a másik pedig USB c

de a srác végén mondta hogy Magyarországon nem lehet ilyet kapni csak külföldről vagy honnan de a videó nem mai már

lehet kapni Magyarországon is ilyen kábelt? mert eredetileg számítógépemhez vásároltam a készüléket és eddig csak nélküle tudtam használni

2021. nov. 22. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy az Oculus-ban is van-e ilyen funkció, de a modernebb aksis készülékek 100%-ra töltés után általában megkerülik az akkumulátort és közvetlenül a hálózatról működnek (Pl. laptopok).

Az USB A > C csatlakozó nem olyan ritka, sőt. Szinte biztos vagyok benne, hogy olyannal töltöd a telefonod, ha nem iPhone-od van. Tudod, USB A az adapterbe, C a telefonba.

2021. nov. 22. 20:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy az Oculus-ban is van-e ilyen funkció, de a modernebb aksis készülékek 100%-ra töltés után általában megkerülik az akkumulátort és közvetlenül a hálózatról működnek

ezzel aszt akarod mondani hogy nem lesz baja ?

Az USB A > C csatlakozó nem olyan ritka, sőt. Szinte biztos vagyok benne, hogy olyannal töltöd a telefonod, ha nem iPhone-od van. Tudod, USB A az adapterbe, C a telefonba.

és ezzel aszt akarod mondani hogy a sima telefon töltöm is jo volna a oculus pc össze kötésre ?

2021. nov. 22. 21:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!