Vagyaid.hu oldal letiltott üzleti tevékenység miatt és 5000 ft+ áfát akarnak felszámolni minden elküldött üzenetért,többi lent?
Olvastam h más is kapott ilyen üzeneteket, komolyan kellene vegyem? kamu név, kamu email-el regisztrálva.
Csak beszélgettem ismerkedtem.. kb 10-bol 1 ember képeket kért rólam és mivel már x ideje vezetem az onlyfans oldalam aki erőszakosabb volt annak elküldtem a linket h nesze ha annyira akarsz látni ottvan, nekem nem kell cserébe kép, ennyi..
A szerződésükben - amit a regisztrációddal elfogadtál ("A regisztrációval elfogadod a Vagyaid Általános Szerződési Feltételeit.") - szerepel az alábbi:
"Tömeges kéretlen üzenetküldés
Amennyiben egy felhasználó nem rendeltetésének megfelelően, anyagi haszonszerzés nélküli társkeresésre, hanem a Vagyaid hozzájárulása nélkül tömeges üzenetküldésre, pl saját oldala, szolgáltatása népszerűsítésére, vagy pénzgyűjtésre, egyéb módon saját üzleti célra használja profilját, abban az esetben minden üzenet üzleti hirdetésnek minősül és az üzleti hirdetések díja 10 EUR + áfa per üzenet, mely az oldal üzemeltetőjét illeti (ha feltöltött fotón hirdeti termékét pl webcímét akkor 2 EUR per látogatók száma az üzleti hirdetés díja)."
de így is gáz..utána már sikerült ismerős által elkérni h mi is van oda írva mert így csak a fenyegető üzeneter irja h tiltva vagyok. egyáltalán nem volt tömeges üzenetküldés.. nem is én kezdeményeztem a beszélgetést.. nem tukmáltam.. semmi.. és a fenyegetésbe 5000ft +áfát ír.. itt meg 10 Eurot..
de ennyierővel instát se merje kitenni senki pl profilba mert az is annak számít.. meg mi az hogy minden üzenet? egy smiley is elküldött üzenetnek számít akkor.... több száz üzenetváltások voltak.. akkor az már milliokat jelentene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!