Jurassic World Evolution második részében miért van kitörve a húsevők keze?
A kérdező troll, ha nem esett volna le a válaszadóknak.
A JWE első részében és a filmekben van kitört végtagja a ragadozóknak.
A második részben a ragadozók többsége már jó pozícióban tartja a mellső végtagját, tehát nem kenguru pózban, hála elvileg a Dominionhoz felvett tanácsadó paleontológusnak, Steve Brusattenak.
#12 Arról a Steve Brusatte-ről beszélsz aki kiengedte azt a bűnronda Giganotosaurus-nak nem mondható szörnyet?
Biztos vagyok benne, hogy vannak érdemei a tollas dinoszauruszok behozatala terén, de nem egy szent.
14. Nem hiszem, hogy érdemi beleszólása volt abba, hogy mi tetszik a stúdiónak. Mármint ő tanácsokat adott. Nem tehet arról, hogy nem fogadják meg ezeket. Nem ő birtokolja a filmet, nem ő a rendező.
A "bűnrondaság" az universal védjegye, lásd a korábbi baryonyx vagy a játékban a liopleurodon. Valakinek a stúdiónál krokodil fétise van és addig nem nyugszik, amíg valami nem lesz elkrokodilosítva.
*Eleve az egész opening koncepciója is rossz és összevisszaság. Csak rápakoltak egymásra egy csomó állatot, amik nem is egy időben és helyen éltek. Ez se hiszem, hogy a paleontológus tanácsa volt, hanem a látvány miatt össze akartak zsúfolni egy csomó állatot.
Pedig ha már a t.rexre és a szúnyogra van az egész kihegyezve, akkor az egész fókuszálhatna csak rá, pl. egy utolsó vadászat, ami során elpusztul és úgy csípi meg a szúnyog.
Helyette van egy montázs tök random jelenetekkel, amik össze sem függnek.
Ez szerintem az indikátora annak is, hogy a készítők fejében is zavar van az egész ügyről.
De ez csak az én véleményem.
Felesleges nagy reformokat várni az universaltál. Ezt a vonalat akkor kellett elengedni, amikor egy potenciálisan jó öko-, bioscifiből egy újabb szörnyes filmet csináltak, valahol a jp3 környékén. A jw pedig egyértelműsítette, hogy ezen a vonalon kívánnak maradni a kaiju harcokkal a dinoszauruszok között.
19
Azokban rossz. A második rész megtett egy lépést a valóságos dínók felé. Az első inkább film hű a második valóság hűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!