Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Utolsó heteit járja a monitorom?

Utolsó heteit járja a monitorom?

Figyelt kérdés

Monitorom már több mint másfél éves és olyat csinál amit eddig nem,a képernyő picit bepixelesedett (az egész),és úgy kb. 5 másodpercenként picit fehérebb lesz 3 másodpercig olyan aztán vissza alap.

Meg még a képernyő feléig néha-néha vízszintes kék csíkok jelennek meg..... Valami ötlet?

2021. nov. 20. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát én azért megnézném, hogy a VGA szoftver vagy a Windows nem resetelte-e ki a beállításokat, és nem amiatt van-e ez!
2021. nov. 20. 19:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem,kipróbáltam másik VGA kábellel,másik HDMI átalakítóval,HDMI kábellel. Kivettem a videókarit,kipróbáltam integráltal,ugyanúgy csinálta. Lefrissítettem a legújabb videókari game ready driver,még mindig csinűlja néha-néha.
2021. nov. 20. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!