Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen vírusirtó programot...

Milyen vírusirtó programot ajánlanátok megvételre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már elegem van a crack-elt programokból ezért szeretnék venni egy legális programot ami beszél magyarul, nem kiabál velem folyton, de megfelelően dolgozik.

Mit ajánlanátok?

2021. nov. 17. 04:11
A kérdező szavazást indított:
Avast
Norton
Nod32
más
10 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:

Ha a "más" ra szavaztok kérlek írjátok le melyikre, és miért.

Köszönöm előre is!

2021. nov. 17. 04:13
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Avg olyan szinten belassitotta a gepet, hogy az valami csoda, az első két evben szepen működött utana annyira laggolt a gep, hogy töröltem. Akkor attertem mcafeera amivel bajom nem volt, miutan lejart a mcafee, attertem kasperskyre ami eleg fura volt nem jött be, nem is tetszett, igy maradok a mcafee-nal.
2021. nov. 17. 04:53
 3/9 Katoonene ***** válasza:
22%

Nortonra tettem a voksot, anno a hozzá tartozó VPN és jelszokezelo miatt választottam.

Igazából a top 5 nagyjából ugyanolyan szintet tud, a 0. Napi tamadasok miatt érdemes nem a legolcsobbat választani.

Eset nincs a listában, arra is érdemes ranezni.

2021. nov. 17. 06:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, ment a zöld. :)
2021. nov. 17. 06:54
 5/9 anonim ***** válasza:
40%

"Eset nincs a listában..."

Nod32 néven ott van.

2021. nov. 17. 07:39
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Egyik sem, beépített Win10-es Defender. Ingyen van és teljesen jó.
2021. nov. 17. 14:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a további válaszokat, megy a zöld.

Ami az OP rendszert illeti, én még Win7-et használok megszokásból, bár már gondolkodtam a win 10-en is.

Pl. a Win 10 defendere megvéd a zsarolóprogramoktól? Fogalmam sincs, hogy kell jól beállítani, már ha lehet, vagy csak szépen dolgozik magában a háttérben. Nem tudom.

2021. nov. 17. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
59%
Windows beépített szarja hétköznapi felhasználásra teljesen jó. Ugyanannyira véd meg a zsarolóvírustól, mint a többiek védelme.
2021. nov. 19. 12:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válasz. Ment a zöld
2021. nov. 21. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!