Windows 10ról megéri Windows 11re váltani?
Még érdemes várni. De fél vagy 1 év múlva ugyan olyan szinten lesz mint a Windows 10. Mert kinövi a gyerekbetegségeket.
De már most sincs különbség. Ugyan úgy teljesítenek a játékok és nem terheli jobban a gépet a 11 a 10 -nél. Ezt a tesztek is igazolják, és saját magam is így tapasztaltam.
Tehát ha úgyis esedékes nálad a rendszer újra telepítése, akkor menjen a 11 nyugodtan. Viszont ha csak kipróbálni szeretnéd, de a rendszered amúgy hibátlan, akkor még érdemes várnod vele. Semmi olyan többletszolgáltatást nem tud felmutatni a 11 a 10 -hez képeset, ami az átlag User is kihasznál.
Én kipróbáltam!
Azt gondolom, hogy ígéretes, amit dizájn terén műveltek, de olyan hülyeségek vannak benne, ami miatt még érdemes várni vele.
Csak, hogy néhány példát soroljak fel, amibe belefutottam:
* Kiterjesztésenként kell beállítani az alapértelmezett programot. Abszurdum!
* Bizonyos kiterjesztésekhez nem lehet alapértelmezzen más programhoz társítani. Mindenáron a Microsoft saját programjával akarja megnyitni, akármit csinálsz.
* Ha storeból telepítesz valamit, akkor az végleg bennmarad a könyvtárban, hiába törlöd le később, akkor is listázni fogja.
* Az xbox gaming sáv kikapcsolhatatlan, része az élménynek.
* Változtattak a képernyők kezelésén valamit, ami miatt sok képkezelő és médialejátszó program hibásan működik több képernyő esetén. A szoftverek fejlesztői még kivárnak, mert ők sem tudják, hogy pontosan mi lett megváltoztatva és úgy tűnik, hogy még változik a helyzet (ezt bugtrackerben olvastam egy hibajegy alatt).
Talán az első nagy verziófrissítésre már lesz előrelépés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!