Hogy nézki a desktopotok?
Az enyém ilyen:
Nincs célja a kérdésnek, csak ötleteket gyűjtök a későbbi átalakítására és kíváncsi vagyok mások milyenre csinálták.
Most kicsit minimalista, mac szerűre csináltam.
Hát jó régen volt már, hogy volt időm ilyesmivel szórakozni: akkoriban conky-val szépen telepakoltam infókkal az asztalt, meg mindenféle témákat használtam, stb... most annak is örülök ha szimplán csak rend van. :)
De mivel inspirációnak kell ezért linkelek ide párat ami tetszik:
Ezek mind minimalista és letisztult felületek. :)
(Bár öszíntén szólva a kompakt felület a kedvenvem, ahol a tartalomtól nem veszik el a helyet a hatalmas térközök.)
És ezt most erről a gépről küldöm :) Valódi vas, nem virtuális gép.
#3 Azért az igazi nosztalgiafaktor kedvéért én beraknám az internet explorer 6-ot default browser-nek! :D
Vagy egy jó Netscape Navigator-t!
Nekem most esett le, hogy a kérdező win10-et használ.
Ergó amiket itt mutattunk azok közül egyiket sem tudja megvalósítani! :D
Bocs. Rögtön linuxra asszociáltam, mert ott van kellő szabadság arra, hogy átszabd az asztali környezetet (pl KDE esetén kb bármivé...), windowst nem használok (bár a retró gépek esetén azért felismertem a felületet ;)). Ott egyébként van bármilyen lehetőség a módosításra? Mármint... ha jól tudom kb 95 óta az "egyetlen" fícsör, hogy beállíthatod milyen színű legyen. Meg gondolom vannak harmadik féltől származó kis kiegészítők, amikkel lehet valamennyit buherálni, de kb gyárilag nem sok lehetőség van. Vagy változott a 10-ben/11-ben?
A mindennapos gépedről tudnál egy "program listát" adni?
Mármint a lenti panelen lévő ikonok érdekelnének első sorban. Csak a felét ismerem azoknak és nagyon érdekelne, hogy a többi micsoda. :)
(#1-es voltam.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!