Szétesik a laptop??!!
Figyelt kérdés
A képernyő alatti rész, egyik sarka szétjött. Próbáltam "visszapattintani" a helyére, de nem megy. Nemtudom mitől jött szét, semmit nem csináltam. Még egybe van, tehát nem esett ketté, de összecsukni se tudom a laptopot mert akkor szétjön az egész hátlap. Most mit csináljak???2021. nov. 11. 19:56
2/5 anonim válasza:
Nem látom magam előtt, de olykor előfordul, hogy valamiért megszorul a zsanér, és az erőltetés hatására – valahol máshol – eldeformálódik, törik. Ha tudod így szállítani, tényleg ne mozgasd, hanem így vidd el a szervízbe!
4/5 anonim válasza:
Az előzővel én is így jártam. Környezettudatos, lebontja magát.
5/5 anonim válasza:
A zsanér kiszakította az alsó fedlapból a rögzítőpontokat. Tehát elvált tőle, így felnyomja a felső fedlapot.
Szervizben két dolog lehet:
1) jó drágán beszereznek.neked egy új hátlapot, esetleg még zsanért is cseréltetnek veled. 15+5+munkadíj
2) óccóban megragasztják
2-est kis műszaki érzékkel te is meg tudod csinálni. T&T informatika yt csatornán egy rakat videóban van ilyen. Felülettisztítás, pillanatragasztó+szódabikarbóna, és jobb lesz, mint a gyári.
Zsanért is lehet állítani, alkohollal tisztítani, aztán újraolajozni.
Laptop szereléshez pedig „típus + assembly” kulcsszóval találsz videókat.
Míg nyilván, T&T megcsinálja neked a ragasztósat, amit nagyon kevés szerviz vállal... így javasolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!