Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni ha a játék...

Mit lehet csinálni ha a játék crack fájlját fenyegetésnek érzékeli a vírusírtó?

Figyelt kérdés
régen a másik gépemen játszottam vele rendesen win7 alatt, viszont most hogy az újgépemre feltelepítettem, addig oké volt, de hogy bemásoltam a crack fájlt, egyből törölte is az avg, még a játék ikonját is az asztalról. De én játszani akarok vele. töröljem az írtó programot? ha újra bekapcsolom majd a gépet betölt, az lesz az első dolga az írtónak hogy törli a crack fájlt
2021. nov. 8. 11:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az irtóban kivételhez adod
2021. nov. 8. 11:29
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Vedd meg a játékot.
2021. nov. 8. 11:30
 3/11 P.O.C. ***** válasza:
Így van, ha régi játék, lehet már filléres tétel.
2021. nov. 8. 11:36
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

ide töltsd fel és nézd meg miért mondja fenyegetésnek.

Aztán ha úgy véled vállalod az esetleges kockázatott,

akkor vírus kergetőben kivételbe teszed, a játék mappájával együtt.

2021. nov. 8. 11:38
 5/11 Morzsi007 ***** válasza:
Eddig sem volt gond vele, akkor nem vírus. Így védekezik a nem jogtiszta programok, játékok ellen a vírusirtó. Ahogy az első írta, tedd a kivételek közé akár az egész mappát, ami a játékot tartalmazza. Meg a crack fálj forrását is, mert egyből blokkolni fogja az írtó és nem tudod másolni, hozzáférni.
2021. nov. 8. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Ne unistaláld a vírusirtót.

Ne tedd a kivételekbe.

Ideiglenesen kapcsold ki a valós idejű védelmet, a crack lefuttatása után kapcsold vissza.

2021. nov. 8. 12:18
 7/11 Morzsi007 ***** válasza:
Utolsó, de miután bemásolta és visszakapcsolja a vírusírtót karanténba teheti a fájlt és nem fog elindulni a játék.
2021. nov. 8. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, de miután a crack lefutott már semmi szükség rá, akár kézzel is törölhető, nincs szükség rá.. A játék futni fog.
2021. nov. 8. 13:53
 9/11 Morzsi007 ***** válasza:
Ha csak be kell másolni a célmappába, nem futtatni, akkor lehet gond.
2021. nov. 8. 14:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem még egy 'bemásolós'-ra sem jelzett a vírusirtó. Csakis azokra amiket az programkönyvtárba kell másolni és _beleírnak_ a játék exe-jébe. Ezen tudásuk miatt ugranak rájuk a vírusirtók. Futtatásuk után viszont nincs rájuk szükség.
2021. nov. 8. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!