Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nincs itt esetleg telekomban...

Nincs itt esetleg telekomban dolgozó? Segítség kellene

Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 11:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Írj konkrét kérdést és akkor talán tud valaki - akár Telekomos, akár nem - segíteni.
2021. nov. 8. 11:05
 2/20 A kérdező kommentje:

Jogos, megpróbálom, hátha :)

Az a helyzet, hogy rendeltünk egy TV készüléket, ellenben utólag derült ki, hogy csak az előfizető veheti át és csak a telephelyen. (GLS)

Ez szép és jó, viszont a férjem 8-5ig dolgozik, Én vagyok itthon napközben..

kiadni nekem nem akarják. 5 után a futár elmondása szerint már 'nincs'. Átkérni a férjem munkahelyére nem lehet. Boltban nem vehetjük át. Az én nevemre nem írják át.

Akkor hogy az Istenbe tudunk hozzájutni?

Nyilván ezért nem vesz ki a férjem szabadnapot, illetve nem is tud jelenleg.

Mi lehet a megoldás?

2021. nov. 8. 11:22
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Arra a negyed órára elugrik a munkahelyéről, majd másnap, vagy akár még aznap ledolgozza. Általában ennyire rugalmasak szoktak lenni, ha ilyen van. Ha nem, akkor jobban teszi, ha elkezdi írni a felmondását, mert olyen cégnél nem szabad dolgozni, ahol biorobotnak kezelnek.
2021. nov. 8. 11:32
 4/20 A kérdező kommentje:
Igen, valami hasonlóra gondoltam első körben Én is, de gumisnál dolgozik, általában elég laza minden és mindenki, de most pont szezon van! Folyamat mennek a kocsik, kb enni sincs idejük ilyenkor.. illetve a szomszéd városba is van a műhely :/
2021. nov. 8. 11:34
 5/20 anonim ***** válasza:
48%

"hogy csak az előfizető veheti át és csak a telephelyen. (GLS)

Ez szép és jó, viszont a férjem 8-5ig dolgozik, Én vagyok itthon napközben..kiadni nekem nem akarják."

A GLS tájékoztatása szerint meghatalmazással átvehető a csomag:

"A GLS átadja a szomszédnak is a csomagot?

Szóbeli vagy írásbeli meghatalmazás esetén a futár megkísérli a szomszédnak átadni a csomagot, aki természetesen aláírással igazolja a csomag átvételét. A futár értesítőt hagy Önnek, amiben értesíti, hogy melyik szomszéd vette át a csomagot. Ha a GLS a csomagfeladásnál kapott e-mail címet és/vagy mobilszámot a feladótól (az Ön beleegyezésével), a GLS tájékoztatja Önt a kiszállítás időpontjáról és egyéb adatokról."

Szóval:

* írtok egy meghatalmazást (ezernyi féle minta található - például: [link] ), melyben a kedves férjed meghatalmaz téged a csomag átvételére

* a férjed felhívja a GLS-t ( [link] ) kéri a csomag kiszállítását (és közli, hogy a GLS honlapján található információk alapján Te - mint meghatalmazott - fogod átvenni a csomagot)

* a futár kijön, Te - a meghatalmazás birtokában - átveszed a csomagot

2021. nov. 8. 11:46
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez mind szép és jó, csak nem a Telekom esetében! (megelőzendő a korábbi visszaéléseket)

Más is átveheti rajtam kívül az online megrendelt terméket? [link]

"Szerződéses termék [pl.: új havi díjas előfizetés (készülékkel vagy készülék nélkül), készülék meglévő előfizetéshez, Domino csomag (készülékkel vagy készülék nélkül), otthoni előfizetéshez vásárolt eszköz] kiszállítása/átvétele esetén:

- Kizárólag a szerződő fél - azaz az előfizető - jogosult a csomag átvételére, ennek tényét a személyi igazolvány bemutatásával kell igazolni.

- A Telekom által megbízott futárvállalatok nem fogadnak el semmilyen meghatalmazást a csomag átadása során. <<<<<<<<<<<

Minden más termék (pl. listaáron, azaz egy összegű fizetéssel vásárolt eszközök vagy tartozékok) kiszállítása/átvétele esetén:

- Kizárólag a megrendelő ügyfél, a személyi okmánya bemutatása után veheti át a megrendelt terméket.

- A Telekom által megbízott futárvállalatok nem fogadnak el semmilyen meghatalmazást a csomag átadása során. <<<<<<<<<<<

Utoljára frissítve: 2021. szeptember 8."

2021. nov. 8. 12:02
 7/20 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos a telekomos csomagokat teljesen másképp kezeli a GLS, mint a többit.

Ezek bizalmas / üzleti csomagot, nagyon értékesek is lehetnek (lsd pl itt is tv készülékről van szó), de rengetegen rendelnek telefont stb.. ezt maximálisan meg is értem, viszont azt a felét már nem igazán, hogy Én, mint házastárs miért nem vehetem át..

2021. nov. 8. 12:03
 8/20 anonim ***** válasza:
48%
#7: Akkor alternatíva: és ha a munkahelyére kéri a csomagot az nem opció?
2021. nov. 8. 12:11
 9/20 A kérdező kommentje:

Próbáltam egyeztetni erről a Telekommal, sőt a GLS-sel is, de nem, sajnos nem opció.

Csak a 'telephelyre' kérhető, ahol az előfizetés is van, tehát haza :(

2021. nov. 8. 12:13
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb NE rendelj mobilszolgáltatótól TV-t...
2021. nov. 8. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!