Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a Gond az Usb-mmel?...

Mi lehet a Gond az Usb-mmel? Légyszi nagyon sürgős!

Figyelt kérdés
sziasztok. apám megkért egyik nap hogy tegyek a gps eré zenét tettem is és valami oknál fogva már nem tudom miért újra indítottan a gépet és nem töltött be a rendszer pirosan égett elől az usb2.0 lámpája. megpróbáltam letiltani a biosból. az usb funkciókat és így megy a gép minden oké de ugye nem tudom használni az usbt. próbáltam hogy csak disabled olom a 2.0 t de nem engedi úgy sem elindítani mi lehet a gond? valaki valami ötletet írjon pls köszönöm!
2010. szept. 3. 23:24
 1/9 anonim válasza:

hali!

Mit jelent pontosan, hogy nem tölt be a rendszer? hibaüzenet, lefagy? És melyik fázisban akad el?

2010. szept. 3. 23:39
 2/9 A kérdező kommentje:
hát ugye elkezdi tölteni hogy windows xp....és utánna annyi egy nagy fekete semmi nem ír ki semmit nem csinál semmit...:S
2010. szept. 4. 09:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Kapcsold be, amig fekete a monitor nyomogasd F8-at (billentyűzet fegfelső sor), Csökkentett mód. Innen inditsd a Windowst (ez a javító mód), aztán futtasd le a vírusirtódat. Jó eséllyel ez valami féreg (alighanem Conficker) lehet.
2010. szept. 5. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha feláll a rendszer, akkor azonnal tiltsd le az automatikus felismerést (ne induljon el az USB portról semmi, csak ellenőrzés után). Az utóbbi hetekben vagy négy konferenciáról vittem haza pendrive-on Confickert, de azonnal megfogta az ESS és bezárta a karanténba. Megtisztitotta a pentdrive-ot is.
2010. szept. 5. 14:22
 5/9 A kérdező kommentje:
srácok nagyon szépen köszönöm a segítségetek. most próbálkozom a vírusírtással. is ez a conficker ez elég logikus magyarázat. majd írok ha van valami fejlemény :):)
2010. szept. 5. 18:15
 6/9 A kérdező kommentje:
srácok az a nagy gond hogy lefuttattam egy nod 32 t. egy ad awaret csak cookie kat szedett ki. van olyan vírusírtó ami kifejezetten tuti biztos hogy kiszedi ezt a fajta férget?
2010. szept. 5. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Online Conficker eltávolító: [link]
2010. szept. 5. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nemcsak Conficker lehet, akármelyik trójai is képes erre. Vagy a legveszélyesebb, az Autorun/Inf.
2010. szept. 5. 19:59
 9/9 A kérdező kommentje:
hát köszi srácok egyelőre semmi sem akar működni....:/ nem értem ::/
2010. szept. 6. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!