Mennyi szöveget írjak egy 5-10 perces kiselőadáshoz?
Figyelt kérdés
Formázás: Times New Roman, 12-es betűméret, 1,5-ös sortáv, normál margó, sorkizárt, automatikus elválasztás, a szövegnek folyamatosnak kell lennie. (Ez azért fontos, mert le is kell adni az oktatónak.)
PPT-t nem lehet készíteni, nem lesz mód kivetíteni. 5-10 percig kell beszélni.
2021. nov. 6. 18:25
1/3 anonim válasza:
1 oldal, de nem mindegy, hogy 5 vagy 10 perc. Egyszerű különben: felolvasod vagy elmondod próbából és látni fogod mennyi idő kell hozzá. 1 db A4 oldal felolvasása kb 5 perc lehet, de ha előadni kell, akkor a 10 perc simán kijön belőle. Ha előadás akkor azért óvakodj a felolvasástól. Inkább szedd pontokba miről akarsz beszélni és saját szavaiddal mondd el, az órát magad elé téve.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Elmondani egy rövid jegyzet alapján fogom, de le kell írnom az egész szöveget, mert el kell küldenem az oktatónak a forrásokkal együtt.
Lemértem egy régi beadandómon, 3 perc volt felolvasni (de az tényleg felolvasás volt, nem előadás). Szerintem írok két oldalt, aztán órán majd úgyis tudom igazítani a hosszát, ha sok, akkor rövidítem, ha kevés, akkor majd mondok példát a dolgokra. :D
2021. nov. 6. 18:36
3/3 anonim válasza:
Ha beadni kell, akkor lehet 2 oldal is. Elmondani lehet rövidítve is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!