Miért nem müködnek a a video lejjátszóim? :O
Figyelt kérdés
semelyik nem müködik és a haarry poter 3 mat se engette felrakni.pedig mieölt ujrarakjtam a gépet minden tök jó volt és aztán semmi pedig ujraraktam a programokat is a vieo lejátszó programokat.Szerintettek?2010. szept. 3. 21:33
2/10 A kérdező kommentje:
Mit? :$:$:$
2010. szept. 3. 21:40
3/10 A kérdező kommentje:
Mit? :$:$:$ És hogy?
2010. szept. 3. 21:41
4/10 anonim válasza:
azt, vagy a bs playert. ha ez sem megy, akkor total video converter/-//- playert
5/10 A kérdező kommentje:
De hogy hogy szegyem ki vagy mI?:S bOcs de most tanulom ezeket:S
2010. szept. 3. 21:45
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Kösz:D majd irok mi lett:D
2010. szept. 3. 22:07
8/10 A kérdező kommentje:
1000x köszönöm:D Jó lett::D
2010. szept. 3. 22:12
9/10 anonim válasza:
Nekem az a vélemény, hogy te egyáltalán nem értesz annyira a gépekhez, hogy újraformázgass, vagy állítgassál bármit is rajta... Elfogod előbb utóbb rontani... Inkább bízd olyan emberre, aki ért hozzá, vagy tanuld meg mit, hogyan kell csinálni, úgy, hogy véletlenül se tudd elrontani.
Nem bántásnak mondom, csak legyél elővigyázatos, higgy nekem.
10/10 A kérdező kommentje:
Értem.De amugy a játékot még mindig nem tom ujrarakni pedig megcsináltam azt a ccc-t meg a vidolejátszók mennek de a játékot nem.Azt irja ki hogy : A problem occured when trying to transfers the file animations/HProps.ukx' from the media
Most mit csináljak?:S pedig mieölt ujraraktam föllehetet rakni meg minden...:S
2010. szept. 4. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!