A call of duty Vanguard az most single player játék vagy online?
2/
Sajnos tudom az utóbbi időben csak a szaros multira koncentrálnak a sztorik meg laposak.Régen olyan jó játékok voltak nagyon jó sztorikkal de úgy néz ki a mai embereket ez már nem érdekli csak a tömeg szarság.
5/
De engem a multi nem érdekel mert nekem unalmas,ettől függetlenül a sztorit is meg lehetne csinálni rendesen.
A mostanaban milyen idointervallumot jelent? Kb. 2002 ota a COD BF vezeto statuszu a vilaghaborus fps mufajaban, de mindig a multi volt a lenyeg.
A jo sztori relativ, soha egyikkel se jatszottam talan a Cod 2-nel, de ott hatasa alatt voltam az Ellenseg a Kapuknal c filmnek.
7/
Hát én már rengeteget végig játszottam és a single player küldetések elég jók voltak.
De engem a multi nem érdekel mert nekem unalmas,ettől függetlenül a sztorit is meg lehetne csinálni rendesen
A jatekipart nem a te velemenyed érdekli, hanem a profit.
Es a tobbseg multizni akar, mivel nekünk a sz@@os single unalmas, ha mar igy állunk hozzá.
Nem is ertem, egy fix tortenelmi háttérrel, linearis jatekmenettel megis milyen story-t varsz egy világháborús shootertől?
Jo storyk vannak boven, csak mas kategoriaban.
9/
Háát egy jobban nem a sztori érdekli az embereket és ez szomorú mint a zombi szaladgálni gyilkolni onlinéban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!