Tulajdonképpen mi is az az ISO fájl?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne,hogy nekem Windows 7esem van,az író programokat letíltja nem lehet használni például Nero-t.Így a neten utána kerestem mit engedélyez a Windows 7.Találtam egy olyat hogy CD BurnerXP ami fut is rajta,de mivel soha nem írtam ki filmet ,így nem tudom mit kell tenni konkrétan,és hogy mi is az az ISO fájl?Vagy van esetleg olyan író amit nem kell konvertálni a film miatt,vagy ami a legkönnyebb hogy egy filmet meglehessen írni,de vigye a Windows 7?Mert nem bírok kiírni semmilyen filmet amíg nincs ISO fájlba!Előre is megköszönném a segítséget.2010. szept. 3. 20:51
1/5 anonim válasza:
A windows 7-be alapból van iso író :)
2/5 anonim válasza:
Vistan működik, remélem Win7-en is
3/5 A kérdező kommentje:
Működik,leszedtem da alulra mit kell ahol van ez a Select Output?
2010. szept. 3. 22:13
4/5 anonim válasza:
ott választhatod meg a kimeneti mappát!
(ahová a konvertált ISO fájlt menti)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. szept. 4. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!