Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Játszik valaki Minecrafttal?

Játszik valaki Minecrafttal?

Figyelt kérdés

2021. nov. 4. 15:00
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
Néha
25 szavazat
1 2
 1/12 anonim válasza:
89%

Első, esetleg indokolni tudnád?

Imádom, ahogy egyesek csak úgy odahányják, hogy f@s(há mer' jáccottam vele egy percet, oszt' nem teccött) és ezzel el van intézve

Én játszom vele már vagy öt-hat(vagy annál több, nem tudom pontosan) éve. Megunni nem igazán tudtam, szerintem fantasztikus egy játék.

2021. nov. 4. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
Én a Minetesttel játszok, mert sokkal több blokk van benne, modolható, magyar és ingyenes. A minecraft egy f*s.
2021. nov. 4. 15:27
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
én 6 év crack-kel való játék után megvásároltam eredetiben, mert szános jó eredetis szervert találtam. De én nem nagyon tudom megunni singleplayerben sem, sem survivalban, sem creative-ban
2021. nov. 4. 18:45
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Én már kb 7 éve, bár nem foylamatosan. Most a hétvégén például folytattam az egyik régi 1.8as túlélő világomat. Van hogy kedvet kapok, játszok egy ideig, aztán hagyom. Nézek videót, kedvet kapok aztán újra. Azért jó játék mert bármikor vissza lehet rá térni, ha jön egy jó ötleted.
2021. nov. 4. 20:12
 5/12 A kérdező kommentje:
csak azért mert mostanában a fejemhez vágják: a minecraft fos miért játszol vele?! Én 3 és fél éve játszom, és szeretem.
2021. nov. 5. 16:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted, akkor játsz vele. Akinek meg ez a véleménye, annak ne mond hogy játszasz vele. Nem kell hogy érdekeljen más véleménye, és pl imádok olyan játékokat ami már "rég kiment a divatból" és senki nem beszél róla, olyat meg direkt ki se próbálok amit mindenki körbe hypeol."Ha meg valakinek baja van vele az meg csak az ő baja".
2021. nov. 5. 19:59
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

a nagyközösség (vagyis a buta birka nép) szerint a Minecraft 7 éve kint volt már a divatból

(2014, Notch eladta, Microsoft fejleszti és 1.8 idején kezdtek el feleslegek bekerülni és az az "azt se tudják, mit rakjanak már bele" érzés, aztán a ténylegesen rossz update-ek miatt (2016-os 1.9 és 1.10: új harcrendszer és sok-sok bug) miatt idővel mégtöbben ott hagyták)

tehát én, amikor 2015-ben kezdtem vele játszani, így sajnos engem lenéztek már miatta, az áltis osztálytársaimtól 3 évvel maradtam el... és egy gimis haverom is valami 3.5-4 éve kezdte.

és persze máig vannak új játékosok szerencsére, a játékot jobban fejlesztik, Jeb_-nek is megjött az esze és jobb update ötletekkel áll elő, mint 3-5 évvel ezelőtt

2021. nov. 6. 08:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Én is játszom régi játékokal, és újakkkal is.
2021. nov. 6. 13:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

2014 óta játszok vele, és szeretem. Jó néha vele nosztalgiázni.

Kitérő: Attól hogy a játékkal sok kisebb gyerek is játszik attól nem lesz semmivel gyerekesebb. Ha CS:GO-val játszanának kisgyerekek akkor gyerekes lenne?

2021. nov. 6. 15:08
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

1#

Miért parasztozod le azt aki szerint valamelyik játék fos? Nem mindenen kell feleslegesen gondolkodni

2021. nov. 6. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!