Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baj van a laptoppal ?

Mi baj van a laptoppal ?

Figyelt kérdés

sziasztok van egy hp laptopom eredetileg Windows 8 volt rajta de én újra húztam Windows 10 re

és gyönyörűen működött 2 hétig és tegnap este mikor interneteztem rajta kérte hogy indítsam újra a gépet mert frissíteni akar valamit hát kérésére meg tettem

és mikor végzett akkor az egér el kezdett szaggatni amikor mozgatom

olyan mintha egy játékban cpu limitem volna hogy időközönként be szaggat frissítés előtt gyönyörűen ment Windows 10 a laposon nem értem mi a probléma bár a laptop alkalmas windows 10 re

processzor AMD a6 apu with radeon (TM HD Graphics 2.00 Ghz 4 mag

memoria 8gb

kingsotn 240 ssd

amd radeon hd 8600m vga

2021. nov. 4. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Másik egérrel próbáltad? Ha touchpaddel huzogatod a kurzort, akkor is akad?
2021. nov. 4. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Valami nem tetszik a frissítésben a gépnek.

1. vond vissza a frissítést

2. csinálj egy rendszervisszaállítást

2021. nov. 4. 14:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen külső egèrel is akad 2 válaszoló rendszervisszaállitásal müködhet a dolog ?
2021. nov. 4. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:

1. Gépház > Frissítés és biztonság > Windows Update > Frissítési előzmények > Frissítések eltávolítása

2. Rendszervisszaállítás > további visszaállítási pontok > visszaállítás

2021. nov. 4. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
A szokásos jól sikerült win frissítés baszott oda a gépnek.
2021. nov. 4. 15:22
 6/7 A kérdező kommentje:

meg van a gond videokártya driver a rossz vga driver nélkül használtam a laptopot mert mikor videokártya drivert fel telepítettem a laptopra akkor csinált ilyen hibát hogy szaggatott az egér és így le töröltem a gépről

és mikor frissített a gép így videokártya drivert is fel rakta magától és igy le töröltem újra a gépről és működik normálisan de mért nem tudok semmilyen drivert használni ? akár milyen verziót is szedek le a hiba akkor ugyan úgy fenn ál

de videokártya nélkül normálisan müködik az egér

2021. nov. 4. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
AMD videókártya... no comment. Nekem se működött ez, kétszer telepitettem újra. Régebbi driverrel jó.
2021. nov. 4. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!