Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asztali gépem alvó állapotba...

Asztali gépem alvó állapotba lépés után egyből újraindul. Miért?

Figyelt kérdés

Be van állítva időzítő is, csomószor ha tévézek épp és hallom, hogy a HDD leáll tudom, hogy alvóba fog kapcsolni. Teszi is a dolgát, alvóba lép, szokás szerint kéken villog a bekapcs gomb (alvó állapot) és egyből felébreszti magát. Mintha rányomnék az egérre például.

Nemrég kezdte, mostmár minden alkalommal ezt csinálja. Semmit nem változtattam, nekem ez munkaeszköz, nem játszom, nem filmezek, van rajta fizetett malwarebytes premium.

win10 pro, szintén eredeti licensz, semmi sem crackelt a gépen.

2021. nov. 4. 12:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezzel [link] a programmal meg tudod nézni, mi okozza a kékhalált.

Ha a zip fájlt töltöd le, telepíteni sem kell, csak kicsomagolod egy új mappába. És ha kicsit lejebb görgetsz, ott van a magyar nyelvi fájl is hozzá, amit a program mappájába kell kibontani.

2021. nov. 4. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!