Hogyan szerkesztenétek meg ezt a videót?
Hey,szóval kitaláltam tavaly január elsején ,hogy mindennap lefotózom magam. Na eddig minden szép és jó ,viszont olyan zenét szeretnék alá tenni ami passzol a videóhoz és a videó ne legyen hosszabb 2percnél(minnél rövidebb a video annál jobb lenne szerintem)
Valami ilyesmi tipusúra gondoltam viszont ez nem lenne elég jó szerintem a 365 képpel
Valaszokat,ötleteket elöre is köszönöm
"ne legyen hosszabb 2percnél(minnél rövidebb a video annál jobb"
vs
"365 képpel"
Ebből egy élvezhetetlen katyvasz lenne (365 képkocka max, 120 másodperc) - amit egyébként bármelyik videószerkesztő programmal meg lehet csinálni. [link]
Ha meg aktuális a kérdés.
Ha telefonon szeretnéd szerkeszteni. Töltsd le Play áruházból a Video Makert. Van benne sok sablon. Nem jó minőségűek, de arra jó hogy megnézd tetszik a zene vagy sem. Utána megkeresed a Shazammal hogy mi a zene címe. Ha tetszik a program megveszed es akkor bármennyi effektet és csomó dolgot meg tudsz csinalni vele.
Gépen fogom megszerkeszteni,de azért köszi.
A kérdés januar elsejéig aktuális 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!