Ajánlanátok jó, de a Kürt-nél olcsóbb adatmentést végző céget, vagy vállalkozót?
Figyelt kérdés
HDD nem olvasható, de tele adattal, amire szükség lenne.2021. nov. 3. 06:26
2/7 anonim válasza:
Minek biztonsági mentés. Ugye? Csak 1x romoljon el... :)
3/7 anonim válasza:
Ilyen nincs. Mármint lehet valaki pár ezer Ft-al olcsóbb, de nagyságrendileg aligha. Az adatmentéshez labor, eszközök, szakemberek kellenek. Mégis mi a francért adná ezeket valaki piaci ár alatt? Te piaci ár alatt dolgozol, azért, hogy másnak jobb legyen? Nyilván nem. Hát más se.
4/7 anonim válasza:
Vannak egész korrekt adatvisszamentő progik, amikkel lehet próbálkozni. Nyilván nem azt kapod mint a Kürttől de nem is annyiért valamint benne van az is, hogy a HDD beüzemelésével adatvesztést okozol...
Nekem ezek működtek, de hangsúlyozom NEM céges és kritikus adatok visszamentését csináltam vele. Privát dolgok, képek, stb.. ahol magamnak bevállaltam amit be kell ilyenkor.
5/7 A kérdező kommentje:
1/4 Budapest
2021. nov. 4. 01:40
6/7 anonim válasza:
"Nekem ezek működtek, de hangsúlyozom NEM céges és kritikus adatok visszamentését csináltam vele"
céges környezetbe ha ez felmerül huzzák le magukat a budin
7/7 anonim válasza:
Ha a HDD kattog, tehát ha fizikai hibája van az eszköznek, nem szoftveres (pl. partícióstábla-jellegű vagy véletlen fájltörlés) akkor nem szabad programokkal próbálkozni. Ha törlés, logikai a hiba, akkor - aki nem ért hozzá/nincsenek ismeretei - az ne próbálja, mert ha ír a lemezre, akkor rögtön szignifikánsan csökken a visszaállítandó adatok mennyisége-minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!